Community

XSD Schema for processTextField result

Hi,

I'm trying to make some XML validations for responses of different methods. For processImage it was pretty straight-forward: the XSD schema was attached to the document tag.

but for processTextField I face the following issue:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes"?> <document xmlns="@link" xmlns:xsi="@link" xsi:schemaLocation="@link" version="1.0">     <field left="2" top="3" right="4" bottom="5" type="text">         <value encoding="utf-16"></value>         <line left="0" top="0" right="0" bottom="0" />     </field> </document>

as you can see there is no valid URL but a value of "@link". What does that mean? Can anybody point me to an official schema for processTextField responses?

0

Comments

1 comment

  • Avatar
    RuskinF

    Do you get this for ProcessImage output:

    the XSD schema was attached to the document tag:

     

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
    <document xmlns="http://www.abbyy.com/FineReader_xml/FineReader10-schema-v1.xml" version="1.0" producer="ABBYY FineReader Engine 12" languages="" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://www.abbyy.com/FineReader_xml/FineReader10-schema-v1.xml http://www.abbyy.com/FineReader_xml/FineReader10-schema-v1.xml">
    <page width="800" height="420" resolution="96" originalCoords="1">
        <block blockType="Text" blockName="" l="18" t="10" r="800" b="310">
            <region>
                ...
            </region>
        </block>
    </page>

    I am yet to get a solution for this problem.

     

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.